Nuotraukų konkursas "Mano šeimos aktyvus laisvalaikis 2019".

Atgal

Nuotraukų konkursas "Mano šeimos aktyvus laisvalaikis 2019".

2019-06-20

         Šeima yra pati svarbiausia vieta, kur galima įvaldyti įvairias fizines veiklos rūšis. Sveikas gyvenimo būdas padeda šeimai patirti gyvenimo džiaugsmą ir pilnatvę. Pasaulio visuomenės sveikatos ekspertų nuomone, pagrindiniai šeimos sveikatą lemiantys veiksniai yra mityba, neinfekciniai susirgimai ir fizinis aktyvumas.  Judėti privalu nuo mažens iki senatvės. Suaugusieji, suprasdami biologinę judėjimo svarbą sveikatai, turi ugdyti ir savo vaikų aktyvaus poilsio ir fizinės veiklos įpročius.
          Biržėlio 18 d.  baigėsi Švenčionių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro organizuojamas nuotraukų konkursas ,,Mano šeimos aktyvus laisvalaikis 2019“. Nuotraukose užfiksuota kaip šeima leidžia laisvalaikį netradicine fizinio aktyvumo forma. Reikėjo pasitelkti fantaziją, originalias idėjas, kūrybiškumą, atskleisti užduoties tematiką. Konkurso nugalėtojų šeimoms buvo įteikti Švenčionių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro prizai ir padėkos. Vienas iš prizų – žingsniamatis.  Tai puiki motyvuojanti priemonė siekti būti aktyvesniems, gerinti fizinę būklę ir ją stebėti. Jo dėka galima greitai ir lengvai apskaičiuoti įveikto atstumo vidutinį greitį, matyti treniruotės trukmę bei sudegintas kalorijas. 
 
Švenčionių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras sveikina konkurso nugalėtojus, linki būti sveikiems ir fiziškai aktyviems!




Atnaujinta 2018-03-16 21:15