Vakar vyko Lidijos Laurinčiukienės paskaita

Atgal

Vakar vyko Lidijos Laurinčiukienės paskaita

2022-10-26

Bendraudami su kitais dažnai stebimės, kokie skirtingi esame. Kaip skiriasi reakcija į situacijas, sprendimų priėmimo greitis, kūno kalba. Kai kada tie skirtumai vilioja, kai kada – atstumia ir štai jau galvojame, kad esame visiškai skirtingo temperamento.
Nei vienas temperamento tipas nėra geresnis ar blogesnis už kitus. Kiekvienas atspindi bruožus, leidžiančius geriau ar prasčiau susidoroti su tam tikra situacija.
O kaip dėl savęs pažinimo?
Psichologams darbo vis daugėja, nes depresija, nepasitikėjimas savimi, įvairios baimės jau nebestebina mūsų, o yra kasdienybė. Tad natūralu, jog kyla klausimas, ar pažinti save žmogui yra svarbu, ar visai nebūtina.
Savęs pažinimas yra individualus procesas ir būtinas, norint tapti pagarbos verta asmenybe.
Savęs pažinimas svarbus ne tik gyvenimo patirties kontekste, bet ir kuriant savo karjeros kelią. Tai pirmasis žingsnis siekiant atskleisti asmeninius rezervus, nukreipti save teisinga karjeros linkme ir galimybė atsiduoti mėgstamam darbui.
Spalio 25 d. Švenčionyse, vyko paskaita “Pažįstų save – randu geriausią sprendimą – puikiai jaučiuosi” Paskaitos lektorė Lidija Laurinčiukienė kiekvienam dalyviui leido susipažinti su skirtingais žmonių tipais ir kiekvienam paanalizuoti save.
Ačiū lektorei už visuomet šiltą ir energingą bendravimą, nuostabias emocijas. Taip pat ačiū visiems dalyviams, kurie nepabūgo drėgno rudeninio oro ir atėjo puikiai praleisti vakaro.




Atnaujinta 2018-03-16 21:15