Susitikimas su Strūnaičio kaimo bendruomene

Atgal

Susitikimas su Strūnaičio kaimo bendruomene

2022-11-24

????Spalio 19 dieną Strūnaičio kaimo bibliotekoje susirinko smagus būrelis gyventojų susitikti su Švenčionių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistėmis ir psichoterapeute Goda Andriukoniene. Susitikimo metu vyko psichoterapinis užsiėmimas, kurio metu moterys piešė su guašu spalvingus piešinius.
Kiekvienas norintis galėjo išsitirti su kūno masės analizatoriumi. Kūno masės analizatorius parodo kūno riebalų ir skysčių kiekį, raumenų ir kaulų masę, kūno sudėjimo tipą ir metabolinį amžių. Taip pat kiekvienas norintis galėjo išsitirti spirometru. Spirometro pagalba patikrinama, ar nėra kvėpavimo takų obstrukcijos, ar nesutrikusi ventiliacinė plaučių funkcija.
????Lapkričio 15 dieną Strūnaičio kaimo bibliotekoje, gyventojai klausėsi Švenčionių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistės Aloyzos Aglinskienės vedamos paskaitos „Antibiotikai. Mikroorganizmai“.
Po paskaitos, kineziterapeutė Diana Nalivaikė, pravedė laikysenos koregavimo ir kraujotakos gerinimo mankštą. Moterys labai norėjo išmokti pratimų, kuriuos galėtų daryti namuose savarankiškai. Žmogus sukurtas judėti, o judėjimas turi didžiulę reikšmę gyvenimo kokybei bei gerovei.
Džiugu, kad rūpinatės savo sveikata. Dėkojame, dalyviams ir Teresai Krutkevič, už šiltą priėmimą.
 




Atnaujinta 2018-03-16 21:15