Užsiėmimai ugdymo įstaigose

Atgal

Užsiėmimai ugdymo įstaigose

2022-12-19

Spalio 28 d. su Švenčionėlių Karaliaus Mindaugo gimnazijos 2a., 2b. ir 2c klasių mokiniais buvo pravesti užsiėmimai ,,Nuspalvink Mandalą". Mandala - centruotas, simetriškas dažniausiai apskritime kuriamas piešinys. Šie užsiėmimai padeda apsiraminti, susitelkti, suteikia daugiau harmonijos ir geros nuotaikos, gerina ir stiprina psichinę sveikatą.
Lapkričio 22 d. 3a ir 3b klasių mokiniams pravesti užsiėmimai ,,Kur švara ten sveikata". Jų metu dalyviai prisiminė kas yra bakterijos, kaip su jomis kovoti, kada ir kaip plauti rankas, kodėl negalima valgyti neplautų daržovių, vaisių Prisiminti pamokoje gautas žinias padės pačių pasigamintos knygelės iš pateiktų paveikslėlių apie mikrobus, higieną.
Lapkričio 23d. Švenčionėlių l/d ,,Vyturėlis" ,,Nykštuko" ir ,,Boružėlės" grupėse vyko užsiėmimai ,,Dantukų miestelis". Vaikai susipažino su dantukų draugais, sužinojo kas jiems kenkia, į svečius atėjęs Dinozauras mokė vaikus teisingai valytis dantukus. Į namus vaikučiai išsinešė pačių pasigamintas pasakų knygutes ,,Dantukų miestelis".
Šiuos užsiėmimus vedė visuomenės sveikatos specialistė, vykdanti visuomenės sveikatos priežiūrą mokykloje Elena Vaitekėnienė.




Atnaujinta 2018-03-16 21:15