Akcijos "Būk saugus prie vandens!" akimirkos

Atgal

Akcijos "Būk saugus prie vandens!" akimirkos

2020-08-03

Vasara - pats smagiausias metų laikas, kuomet laukia atostogos, draugai, gamta ir pramogos. Tačiau maudynės ir poilsis prie vandens neretai pasibaigia nelaimėmis. Kad atostogauti būtų smagu ir saugu, Švenčionių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras 2020 m. liepos 30 d. Pabradės mieste organizavo akciją "Būk saugus prie vandens!".

Šioje akcijoje dalyvavo PAGD prie VRM Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Švenčionių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos budinčios pamainos pareigūnai, skyrininkas – Artūras Bordilovskis ir ugniagesiai gelbėtojai – Rimas Sinis, Olegas Pupkevič, Maksim Morozov, Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stoties Pabradės pastotės skubios pagalbos specialistė – Jordana Vakietienė ir paramedikas – Stanislavas Maliuševskis, Vilniaus AVPK Švenčionių rajono policijos komisariato pareigūnė – Liudmila Čeponienė, Švenčionių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistės – Gintarė Maliuševskienė ir Raminta Kiškėnienė. 

Renginio dalyviai turėjo galimybę pamatyti skęstančiojo gelbėjimo operaciją, sužinoti vandenyje slypinčius pavojus ir kaip elgtis norint išvengti nelaimių, sužinoti bei išmėginti suaugusiųjų ir vaikų pradinio gaivinimo ir užspringimo algoritmus, prisiminti elgesio paplūdimiuose taisykles ir administracines atsakomybes už viešosios tvarkos pažeidimus, sudalyvauti viktorinoje ir laimėti biuro prizus.

Švenčionių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistai dėkoja renginio dalyviams ir partneriams bei primena, kad vasara reikia mėgautis atsakingai. Linkime gražios ir saugios likusios vasaros.


Parengė:

Švenčionių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro

visuomenės sveikatos stiprinimo specialistė

Gintarė Maliuševskienė





Atnaujinta 2018-03-16 21:15