Rajone lankėsi žymus fitoterapeutas Juozas Ruolia

Atgal

Rajone lankėsi žymus fitoterapeutas Juozas Ruolia

2018-03-14

Lektorius pristatė vaistažoles, fitoterapinius, homeopatinius vaistus. Pasakojo apie bičių produktus ir augalus gerinančius imunitetą, kraujodarą ir elektromagnetinę saugą.

Fitoterapeutas akcentavo, kad gydymas žolelėmis, maisto papildais, subalansuota mityba ir kitos vadinamosios netradicinės vėžio gydymo priemonės gali – ir turi – būti naudojamos, bet tik kartu su agresyviąja chemijos ir spindulių terapija, kai reikia atgauti jos ypač nualinto organizmo jėgas ir užkirsti kelią piktybinių ląstelių atsinaujinimui.

Kiekvienam vėžio diagnozę jau girdėjusiam ar siekiančiam išvengti šios ligos žmogui J. Ruolia patarė vartoti priemones, stiprinančias imunitetą, kraujotaką, gerti antioksidantus, detoksikuojamąsias medžiagas, navikų aktyvumą slopinančias, virškinimą ir nervų sistemą gerinančias medžiagas.

Fitoterapeutas patarė pasisodinti ar prisirinki - Purpurinės ežiuolės, Rausvosios radiolės (Aukso šaknis), Vaistinių medetkų, šaltalankių, Juodųjų serbentų bei kitų augalų. Kaip svarbų faktorių nurodė pykčio (streso) vengimą, o esant nervų sistemos išsekimui vartoti bičių duonelę su medumi. Kalbėjo apie žmogaus ir augalų elektromagnetinius laukus. Pasiūlė gyvenamosiose patalpose įkurdinti raminančius ir teigiamai veikiančius augalus - monsterą, vaškuolę, araukariją, vėzdūnę ar gebenę.

Pasak J. Ruolios, svarbi ir tinkamai veikianti virškinimo sistema. Kaip didelę problemą nurodė rūgimo ir puvimo procesus žarnyne, kurie itin žaloja organizmą ir sukelia ligas. Šiai problemai spręsti patarė vartoti gerąsias bakterijas ir virškinimo fermentus, o taip pat naudoti maltus linų sėmenis, kurie teigiamai veikia virškinimo sistemą.

Gausiai susirinkusiems paskaitos dalyviams fitoterapeutas J. Ruolia, pateikė ir dar daugiau naudingos bei svarbios informacijos. Visos paskaitos metu, ir po jos, klausytojai galėjo užduoti jiems rūpimus klausimus, pasikonsultuoti. 

Parengė visuomenės sveikatos stebėsenos specialistė Raminta Kiškėnienė 




Atnaujinta 2018-03-16 21:15